Elérhetőségek

CEK Plan Kft.

9700 Szombathely,
Felsőőr utca 8

Telefon: +36209451711
Mobil: +36209451711
info@cekplan.hu

Cégismertető

Cégismertető

Cégünk főként magyarországi generálkivitelezéssel foglalkozik.

A Cek Plan Kft. sok éves építőipari tapasztalattal és komoly minőségi elvárásokkal tudja a piaci igényeket maradéktalanul kielégíteni.

A kivitelezés során különösen nagy hangsúlyt fektetünk a precíz és professzionális kivitelezésre, hisz napjainkban nagyon fontos az alacsony energiafelhasználású épületek üzemeltetése.

Cégünk teljeskörű lebonyolítását vállalja lakóházak, üzletek, ipari épületek építésének a tervezéstől egészen a kivitelezésig.

Tevékenységi körünkhöz tartozik továbbá a wellness fürdők felújítása, valamint teljes körű kivitelezése.

Cégünknél tapasztalt szakemberek dolgoznak, mivel számunkra a kivitelezett, minőségi munka mutatja a bizonyítványt. Ügyfeleink elégedettsége a legnagyobb elismerés, amit kaphatunk, ezért mindent megteszünk, hogy professzionális módon varázsoljuk újjá lakását, üzletét.

Cégünknél magától értetődik a kifinomult stílusérzék, az egyedi design kialakítása, valamint az unikális belsőépítészeti megoldások.

Üzletpolitikánkra jellemző:

  • Személyre szabott kivitelezés.
  • Kiváló minőség.
  • A határidők pontos betartása.
  • Komplex szolgáltatást kínálunk a tervezéstől egészen a kivitelezésig.
  • Rugalmasak vagyunk, alkalmazkodunk Ügyfeleink igényeihez.
  • Egyedi esztétikai és stilisztikai igények megvalósítása.

Írhatnánk még hosszú oldalakat cégünk referenciáiról, elvégzett munkáinkról, belsőépészeti megoldásainkról, de hagyjuk, hogy Ügyfeleink a jó hírünk alapján ítéljenek meg és válasszanak minket a generálkivitelezések elvégzésénél. CEK Plan Kft. - Magyar